Windows Vista – RC2

Windows Vista LogoDa er Windows Vista RC2 (Build 5744) installert på bærbaren. La oss håpe at maskinen min blir litt mer stabil med denne utgaven. Tidligere har jeg opplevd at skjermen har forblitt svart etter at skjermspareren har slått seg på. Noe som har ført til at jeg har måtte restarte maskinen, det samme skjedde med trådløsnettet, det kom aldri tilbake etter at skjermspareren kicka inn…

Etter å ha testet Vista RC2 i noen timer, så kan jeg ikke si jeg merker så mye fra RC1, men det er vel det som er meningen, at det meste skal virke. 🙂

Her er noen skjermbilder fra Windows Vista RC2 Build 5744.
System Performance Information and Tools Desktop
START-knappen My Computer Documents

Som dere ser er det masse spennende på gang, men også mye nytt som må læres!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.