Vognskilt til besvær

Det skal ikke være så enkelt… For ca. 1 måned siden nå så bestemte vi oss for at et vognskilt på barnevognen, det måtte vi ha.. 🙂 Etter litt søking på nettet, så fant jeg flere aktuelle leverandører, men det er veldig stor prisforskjell på de forskjellige. Så jeg ente opp med en svensk leverandør, mynameplate.com, da de hadde gunstige priser. Viktig å merke seg at om man skal bestille fra denne siden, så gå til den engelske (), da denne er billigere enn svenskpris. Etter å ha valgt navn, dato, farge og flagg ventet jeg i spenning på posten. En uke senere kommer det…

Alt ser da så veldig bra ut, helt til jeg ser datoen… Her er det kommet en dag feil, riktig dato er jo 12.03.11 og ikke 13.03.11 som dette skiltet. Jeg sendte de et bilde av skiltet og skrev at jeg hadde fått feil dato. En uke til gikk og så kom dette skiltet i posten:

Riktig dato, MEN feil farge… Er det mulig… Jeg ble irritert og sendte de en litt mindre hyggelig mail om at det måtte da gå ann å lage et skilt slik man bestiller det… Uken gikk og ingen svar eller nytt skilt i posten.. Jeg sendte så en ny mail med beskjed om enten å sende meg skiltet slik jeg bestilte det, eller gi tilbake pengene jeg hadde betalt! En uke gikk og fortsatt ingen svar, men så en dag kom det i posten. Og denne gangen helt som bestilt! 🙂

Så alt i alt er jeg jo fornøyd med produktet, når det omsider kom som bestilt!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.