Verktøykassen med stor V!

professional-orgenizer_03I det siste har jeg drevet å pusset opp, både hjemme og i den nye butikken til min kone, og i den forbindelse fikk jeg øye på min svigerfars verktøykasse for skruer… Det første som slo meg var at en slik SKAL jeg ha. Tenk noe så kjekt som en enkel oversikt over skruer du ofte bruker.

Verktøykassen er oppdelt i rom som kan tas ut, en og en. Kjekt når man skal bruke en type skruer mye.

Etter mye leting på nettet fant jeg ut at kassen er en Black&Decker Organizer. Så nå gjenstår det bare å finne en butikk i Norge som selger den.. (Coop Obs solgte den tidligere).

professional-orgenizer_01

professional-orgenizer_02

professional-orgenizer_03

2 kommentarer om “Verktøykassen med stor V!”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.