Tesla Model 3

Ja, da var endelig 1. April over og jeg kan fortelle om mitt nye eventyr uten å bli mistenkt for aprilsnar. Jeg har lenge hørt om Tesla Model 3, men turde ikke gjøre noe med det før jeg hadde sett den avduket. Så fredag 1. april kl 06.00 våknet jeg som vanlig og med et raskt sjekk, så fant jeg bilder av den nye bila til Tesla. I stresset som er om morgenene hos oss, så fikk jeg ikke gjort noe med det. På Arbeid fikk jeg inntatt en kopp kaffe før jeg fikk sett hele presentasjonen av Tesla Model 3 og jeg var solgt. Veien inn til bestillingsskjemaet var ultrakort. Vipps, så var 10000,- trukket fra kontoen og jeg står på reservasjonslisten.

Tesla - Tusen takk

En kjapp SMS til kona om at bil var bestilt, ble besvart med: HØ?
En SMS til og svarene ble bare store glis, så dette skal nok bli skikkelig bra.

Det som har vært avgjørende for meg i denne sammenhengen er at bilen er oppgitt å gå 350km, noe som raskt blir ca. 300km reel kjøring og da er jeg godt innenfor mine 99% turer med bil, inkludert hytta. Om jeg skal lengre, så har jeg alltids mulighet for å lade underveis.

Det ble raskt klart at Telsa Model 3 kommer til å bli meget populær i tiden framover, for det tok ikke lang tid mellom hver oppdatering fra Elon Musk på Twitter (@elonmusk):

Nå gjenstår det bare å vente til onsdag, for da kommer Musk med oppdatering for den først uken. Dette blir nok et høyt tall.

Søndag 3. april kom Elon Musk med noen var via Twitter, som nok gleder de fleste. Kanskje gjør det at enkelte velger Tesla også, nå som disse opplysningene er kommet.

Musk bekrefter her at en oppgradering vil koste under 5000USD.

Musk fristet også med ei arbeidstegning av Tesla Model 3.

Til slutt nevner Musk at det fortsatt lønner seg å reservere en bil, da dette vil utgjøre en forskjell lokalt.

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.