Tar du utfordringen?

I det siste halve året har jeg gjort noe som for 1 år siden ville vært utenkelig. Jeg har trent, og det på min egen måte. Det vil si, jeg har fulgt et treningsprogram fra CERG (Cardiac Exercise Research Group) ved NTNU som består av forskere som studerer effekten av trening som medisin for å behandle hjerte- og livsstilsrelaterte sykdommer, og har som mål å finne optimale treningsprogram slik at vanlige mennesker får og bevarer en god helse gjennom hele livet. Og dette har fungert veldig bra, du finner forresten treningsprogrammet dere her. Programmet går over 7 uker og du starter der du er i dag og så blir du i bedre form. GARANTERT! 🙂

RunKeeper Global 5K

Etter å ha gjennomført dette programmet, så har jeg sannelig kastet meg på noen 5km løp også, det vil si… Jeg har deltat på noen løp via Runkeeper. Målet er kun at du skal gjennomføre 5km enten ved å gå, jogge eller løpe i løpet av ei helg. Og det klarer du om du går inn for det!

Nå har jeg sannelig meldt meg på to løp til, det ene er en 5km tur i løpet av april og den andre er Runkeeper Global 5K igjen, som er siste helga i mai. Sist var det over 100 000 som deltok, fra 182 land, i år kan du også være med! 🙂

Runkeeper1

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.