Støtt Digitalt Personvern

Mandag kveld åpnet digitaltpersonvern.no dørene for å begynne å ta imot donasjoner til organisasjonen som skal ta opp kampen mot Stortinget og datalagringsdirektiv (DLD). DLD skal systematisk loggføre hele befolkningens bruk av telefonitjenester og e-post, for lagring i minst seks måneder. Dette i tilfelle du begår noe kriminelt i framtiden.

De har i dag kun et kontonr. som du kan overføre penger til, men det jobbes med løsninger for både VISA og MasterCard. Til og med grasrotandelen til Norsk Tipping skal kunne gis til dette formålet snart. Det liker vi. 🙂

Tidligere direktør i Datatilsynet Georg Apenes står i spissen for en ny organisasjon kalt Digitalt Personvern, som plukker opp stafettpinnen etter kampanjebevegelsen Stopp datalagringsdirektivet.

Den nye organisasjonen tar mål av seg å samle inn penger for å stanse innføringen av det omstridte EU-direktivet, som ble vedtatt av Stortinget med et knapt flertall i april.

Målet med denne kampanjen er nå i første omgang å samle inn minimum 2 millioner kroner, slik at de kan gjennomføre den rettslige høringen. Et beløp som helt sikkert kommer til å stige med tiden.

Jeg gir min fulle støtte til dette forslaget som nå ser ut til å ha noen gode støttespillere og som er villig til å ta opp kampen for å gi oss et bedre digital personvern!

[poll id=»35″]

[box type=»info»] Gå inn på digitaltpersonvern.no og les om hvordan du kan være med å bidra til at Digitalt Personvern kommer i mål.[/box]

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.