Special Price for you… My Ass!

djemberope1I dagens VG kan vi lese de mest utrolige historiene om hvordan vi dumme normenn lar oss lure når vi er ute på ferie…  Kanskje like greit å bare være hjemme? Neida, vi skal la oss lure, det er en del av sjarmen det. Iallefall synes jeg det. Så lenge jeg sitter igjen med en god følelse..

2006 var jeg en tur over til Marokko og der ble jeg jammen lurt.. Men det er også noe som får meg til å humre hver gang jeg tenker på det. Vi hadde vært på en sightseeing i Tanger hele dagen, da vi skulle avslutte turen med en tur rundt i byen for å handle litt. Det vi fort skjønte var at guiden kun tok oss innom butikker som han hadde «avtaler» med, så det var nok vennene hans som ga mest til guiden som fikk besøk. Når vi var på vei ned til båten, som skulle ta oss tilbake til Spania, kom noen selgere av t-skjorter. Greit nok, tenkte jeg, jeg hadde jo ikke kjøpt noe ennå. Så jeg ga ungen en 10euro-seddel og skulle ha tilbake 5euro, hva fikk jeg? Jo en bongo tromme stukket inn i hånden for så å forsvinner fra stedet.. Jaja, jeg kunne iallefall feriere videre med en liten tromme..

[poll id=»2″]

6 kommentarer om “Special Price for you… My Ass!”

 1. dust!!

  la oss lure…..HOHOHOH!! grønnskolling ass….

  hvorfor skal vi det?
  de ler jo av oss gringoer og selger oss dritt som varer 1 uke til mongo pris…

  prutt svina sønder og sammen……!!!

  FROM LAPA 2 COLOMBO

 2. Det er jo litt artig i ettertid å ha noe å se tilbake på da… Selv har jeg den bongotrommen stående på hylla, ler hver gang jeg tenker på luringen som ga meg en tromme i «vekslepenger». Han hadde gjort det før han.. hehe.. Selvsagt skal man prute, og det helt til de griner, for da først har du gjort et godt kjøp..

 3. Det eneste irriterende med et god kjøp er at selgeren ser ut som han har lyst til å denge deg ned i grusen. Jeg fatter ikke at jeg gidder, men jeg er så gnien at jeg pruter i det uendelige til jeg har fornærmet hele salgstaben. Klarer ikke å få ut av hodet at alle er svindlere selv om jeg kan ta meg råd til å være litt mer rundhåndet.

 4. ( Markedsplass på Grand canaria )

  Jeg fikk «spesialpris» på 50 euro for en rompetaske av ekte skinn, ( kjentes og luktet som skinn også ) sa jeg ikke var interesert, han prutet seg selv lenger og lenger ned, og fulgte etter meg mens jeg gikk på markedet, både 40, 35, 30 og 15 ble nevnt fra hans side. og jeg til slutt sa, JEG SKAL IKKE HA DEN !!

  Hvorpå han sier 5 euro ?, og jeg sier, det er greit, her er 5 euro. han tjente selvsagt penger på det, og jeg fikk en rumpetaske jeg fikk brukt for resten av ferien. 35 kroner for en slik er ikke dyrt, men hadde jo bare brukt for den, siden jeg hadde den.

  Det viser bare hvor langt ned man kan komme med pruting, og det var ikke engang et forsøk på pruting, jeg bestemte meg når han startet på 50 euro at denne skulle jeg absolutt ikke ha.

  Likevel slo jeg til på 5 euro.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.