Sjefen googler deg!

googlingDet kommer kanskje ikke som noe bombe, men i dag er det blitt mer og mer vanlig at sjefen eller andre med personalansvar tar en tur innom Google for å sjekke om du har gjort noe dumt som kan skade din sak. Selv har jeg opplevd dette, da var jeg på den siden som sjekket… Og ja, det var noen fikk lide av mine funn.

La oss ta noen eksempler:

1. Du skal ansette noen som skal være mye i kontakt med dine klienter, en som har fortsåelsen for hvordan forskjellige kulturer kan være. Du ønsker en som kan være firmaet utad mot disse. Etter et google-søk finner du ut at vedkommende har ytret seg svært negativt ovenfor enkelte grupper mennesker. Hva er da sjansen for at han kommer til å kvitte seg med disse meningene? Kommer han til å skade firmaet istede? Hva om dine klienter sjekker opp deres kontakt og finner det samme?

2. Et annet eksempel er om du har en hybel du skal leie ut, mange ønsker selvsagt å leie denne. Du tar et google-søk og finner ut at vedkommende som ønsker å leie kun har en ting for øye: FEST HVER HELG!!!

En kommentar om “Sjefen googler deg!”

  1. Ok, her er en ide… Ikke gjør idiotiske ting når du drikker! Hvis ikke du klarer og la være, kanskje du burde slutte og drikke?

    Jeg sverger, nordmenn er det mest teiteste folka jeg har vært rundt og skammer meg til tider at jeg er selv en nordmann.

    Hvis dere vil bli sett på som proffer, så oppfør dere som det! Enkelt og greit.

    Hilsen
    Kjell

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.