Seinfeld i Oslo

Da har endelig helga hvor Jerome «Jerry» Seinfeld kom til Norge og Oslo vært… Vi satte oss i bilen på torsdagsmorgen for å kjøre til Oslo, der ble vi godt mottatt av min brors kone og to barn. Etter en snartur til Norby på fredag var det klart for den store dagen!

Lørdag 4. juni 2011! Jeg kom litt vel tidlig på Telenor Arena, men det er vel bare fordi jeg er så uerfaren at jeg ikke skjønte at det var tiden for når hallen åpnet for folk som sto på billetten.. hehe..

George Wallace

Som oppvarmer ble vi møtt av Las Vegas-komikeren George Wallace, dette var for meg en litt ukjent komiker, men når jeg sjekker opp navnet hans, så ser jeg at han er nr. 93 på Comedy Central 100 Greatest Stand-Ups Of All Time. George Wallace er 59år og har holdt på siden 1977 da han gikk på scenen for første gang. Han hadde en halvtime hvor han iallefall klarte å få lattermusklene godt i gang, selv om jeg syntes hans uttale var noe vanskelig av og til, men det var bare å le med det.. hehe..

Han hadde en god del vitser om dagliglivet, akkurat som Seinfeld, men George var mer missfornøyd med tingenes tilstand… For å sitere George: «Jeg har lyst til å sparke de som sagger i rompa, men jeg vet ikke hvor den er…».

Det er et ordtak som heter at den som venter på noe godt… Ja, han venter iallefall ikke forgjeves på Jerry Seinfeld! 🙂

Jerry Seinfeld

Alt var som i 1998 da jeg var i Stockhold hvor Jerry Seinfeld hadde sin forrige standup i skandinavia. Inn kommer Jerry løpende og klar til å fyre løs på alle hverdagslige opplevelser. Det er noe av det som gjør Seinfeld til den komikeren han er, er at han klarer å snakke om det som ALLE kan kjenne seg igjen i. Det er det hverdagslige! Vitsene kommer på løpende bånd og man rekker knapt å trekke pusten mellom «riene» av latter. Ja, det må være en god trening til oss utrente dette. 🙂

Det som gjorde dette standup showet ulikt det forrige jeg var på i Stockholm, er at nå har Seinfeld vært gift i 12år og har en hel del å fortelle om hvordan det nye livet er. Og da er det nok lettere for publikum om de kan kjenne seg igjen i det han sier, noe jeg følte nok en gang at jeg var.

Det som gjør Seinfeld sine show så unike, er at det er vanskelig å kunne gjennfortelle alt man har hørt, man må liksom komme i situasjonen for å komme på hva han har sagt og da er det lett å le litt for seg selv… 😀

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.