Produkttester – Like´n´Share

Det er i dag mange måter å få ta del i produkttesting på, og jeg skal i en serie over flere deler ta for meg de jeg selv benytter og fortelle litt om hvordan jeg synes de forskjellige testene virker. Og om det i det hele tatt er verd bryet.

Vi skal starte med et relativt nytt firma, Like’n’Share.

Jeg har vært så heldig å få prøve ut en hel haug av nye og gamle produkter via denne siden og under kan dere se noe av det jeg har testet.

Hva er det så som kreves av deg? Fint lite faktisk. Av og til kommer det en mail om at nå har de et produkt som du kan få teste, da melder du din interesse. Du må enten dele dine erfaringer via Facebook, Blogg eller Twitter. Så det er ikke så mye som skal til heller. Er du så heldig å få delta, for det er ingen garanti, får du varene tilsendt eller du kan hente de i en butikk. Deretter bruker du de som vanlig, er du fornøyd forteller du det som regel videre og det er det de håper at du skal gjøre.

Ønsker du å prøve? Gå til likenshare.no og registrer deg i dag!

[box] Verdenspremiere på Pro Fresh
En frisk pastillnyhet fra Fisherman’s Friend!

Pro Fresh fra Fisherman‘s Friend gir umiddelbar og langvarig forfriskning av munnen. Pro Fresh inneholder Grønn Te og finnes i variantene Blueberry og Lemonlime. [/box]

 

En kommentar om “Produkttester – Like´n´Share”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.