Produkttest: TINE Smørbar

Jeg er som noen av dere vet, en Buzzador. Som Buzzador får du tilbud om å delta i kampanjer. Om du vill delta og blir valgt ut til kampanjen skal du Selv prøve varen eller tjenesten kampanjen gjelder og denne gangen var det smørbare oster fra OsteCompagniet (Tine).

Tre smaker – mange muligheter
I denne kampanjen fikk jeg tre forskjellige oster fra TINE Smørbar-serien. Cheddar, Camembert og Blåmugg, – alle gjort på ekte ost. De er nyheter i butikk denne høsten og nå fikk jeg som Buzzador sjansen til å prøve alle tre.

 

Cheddar

Denne osten var den som vi likte best som dip. Den smakte utrolig godt sammen med Nachos og var utrolig enkel å servere. Riv av lokket og dip i vei. 🙂

 

Camembert

Denne var også veldig god og passet utrolig godt til kjeks. Likte at den var så myk at man kunne smøre på den tykkelsen man selv ønsker. Ikke alltid like lett å skjære av den størrelsen man ønsker fra de opprinnelige ostene.

 

Blåmugg

Denne osten har jeg aldri hatt sansen for, så her kan jeg ikke uttale meg om, men de som smakte den syntes den så litt merkelig ut.. Smaken sa de aldri noe om, så det var nok ikke over middels da skjønner jeg….

 

Om du ønsker å lese mer om disse ostene, eller hvilke andre oster som er å få kjøpt, annbefaler jeg siden til OsteCompagniet.

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.