Pappaperm: Uke 9

Denne uken ble en utfordrende uke med en del sykdom og utmatthet fra helgen som også var fylt med sykdom. Men det kommer fort fram at små barn tar ikke så veldig mye hensyn til at pappa er syk og ikke klarer å holde tritt med det som skjer. Men når uka var over, så fikk vi i allefall en hyggelig avsluttning.

Mandag Lindis er frisk for første gang hele dagen, uten oppkast og for å være helt sikker så holder vi oss inne hele dagen.

Tirsdag andre friske dag for Lindis, men nå ble jeg syk… Og det var veldig utfordrende å være syk med ei lita ei som krever så mye mer enn en syk pappa kan gi. Det ble mye tid på gulvet i dag, mest for å slippe at Lindis skulle mase så mye, ved at jeg alltid var tilstede for henne på gulvet.

Onsdag Lindis var på besøk til sin dagmmama. Der skal hun være fra Kathrine begynner på jobb til jeg kommer hjem om dagene. Første dag blir 6. februar, en dag som jeg tror kan bli litt utfordrende for oss alle sammen, lille jenta vår skal være bort fra mamma og pappa.

Torsdag dro jeg innom jobb en tur, for å begynne å forberede min tilbakekomst, tror det er noen som ser fram til at jeg begynner på jobb igjen. Og jeg må si jeg gleder meg jeg også. Lindis var hjemme sammen med mamma.

Fredag var vi på barseltreff for guttaboys. Vi var hjemme hos Ketil og der kom også Rune. Det var kjekt å møte andre i samme situasjon som enn selv og ikke minst så hjelper det for Lindis å ha noen andre å leke sammen med også, for når det er flere barn som leker sammen, så betyr det også at pappa kan sitte å slappe av og snakke med andre voksne også. 🙂

Den siste uken har jeg sett mye tilbake på alt jeg har fått gjort sammen med Lindis, men også på alt jeg ikke fikk gjort. Det var ingenting som var planlagt på forhånd, men det er jo alltid slik at man har lyst til å gjøre så mye mer sammen med Lindis enn det man etterhvert føler man orker og har tid til.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.