Pappaperm: Uke 8

Da er vi endelig godt i gang med en ordinær uke, etter ei helg fylt med masse barn og voksne i bursdagsselskap til Kathrine. Det er bare å nyte de siste ukene som er igjen nå, før jeg begynner i arbeid igjen og Lindis skal være hos dagmamma Stine når Kathrine er på jobb.

Mandag kom det pakke fra England, gjett om Lindis syntes det var stas med en så stor pakke. Kanskje mammaen synes det er enda større stas med det som er inni, nemlig klær til Lindis fra England! 🙂

Tirsdag var vi ute å koste oss i finværet, senere på dagen fikk vi besøk av Nora og Silja, det var koselig med besøk.

Onsdag var vi for det meste inne, da Lindis var i det grinete hjørnet og ville gjøre svært lite. Holder vel på å bli litt syk.

Torsdag kastet Lindis opp rett etter frokost og igjen i 11-tiden, da var det godt å ha mamma sitt fang for å sitte i. Ellers var hun i fin form. Senere på dagen kom Silje, Asbjørn, farmor og farfar på middagsbesøk.

Fredag var vi bare inne, for formen til Lindis var ikke så veldig bra, men mellom oppkastrundene, så var hun likevel kravstor nok til å ville gjøre noe sammen med meg. Og det er klart, pappa slo til med det han kunne gjøre han…

Det ble nok en hektisk uke, med nye utfordringer med en syk Lindis, men jeg tror vi alle kom oss igjennom uken uten varige men, nå gjenstår det bare 2 uker av min pappaperm. Blir rart å ikke skulle tilbringe all min tid med Lindis, samtidig som jeg også gleder meg til å komme tilbake til jobb og få gjort noe annet enn barnepass.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.