Pappaperm: Uke 7

Jula varer helt til påske...

Ja, nå går det veldig raskt mot slutten gitt.. Starten av uka ble avsluttet i England og onsdag var det tid for Kathrine å komme seg tilbake til jobb og la meg være hjemme med Lindis. Og vi har koset oss en masse, med så utrolig mye nytt fra Lindis sin side.

Onsdag reiste Lindis seg helt alene. Det er ikke mulig å gjennskape øyeblikket, for da blir det bare rot. Det må skje uten at hun selv tenker på det.

Torsdag var det ikke mye som skjedde, bortsett fra at vi måtte hente mamma som vanlig på jobb.

Fredag var vi å besøkte farmor og farfor som holdt på å pakke ned julepynten… Treet har hatt det så godt at det holdt på å spire igjen! Nei, ut med jula!

Det er nå jeg har begynt å innse at tiden går veldig fort, ja alt for fort… Jeg har bare tre uker igjen og jeg kjenner at jeg ikke har fått gjort alt jeg har hatt lyst til også ennå, så her er det bare å legge seg i selene for å få fart på sakene…

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.