Pappaperm: Uke 6

Pakket og klar

Denne uka har gått litt for fort, faktisk så har vi alle sammen tatt oss ferie og dratt til England og Swindon for å besøke min bror og hans familie. Det ble en spennende tur for alle sammen og spesielt på Lindis som skulle opp å fly for første gang. 🙂

Selve flyturen gikk egentlig veldig greit, bortsett fra at Lindis nekter å sove når det er noe som skjer rundt henne og da blir hun grinete. Noe hun ble den siste timen på flyturen.. Og i det flyet svingte inn mot gaten, så sovnet hun. Typisk! Videre var det å ta toget fra Gatwick til Swindon, her sov Lindis en god stund, men humøret var mye bedre ettersom vi hadde godt med plass rundt oss på handicap-plassene.

Vel framme var det to jenter, Yasmin og Nadine, som ventet veldig spent på å få møte Lindis for første gang. Og jeg tror alle tre kom godt overens, spesielt fikk Lindis en god venn i Nadine, som er 6 år.

Det ble en veldig fin tur, med masse nye opplevelser og litt shopping for store og små. Bristol Zoo ble også avlagt et besøk til veldig stor glede for Lindis.

Vi var også innom en kinarestaurant med ikke mindre enn 150 retter å velge i, man kan trygt si at det ble ikke mer enn en bit av hver sort. Utenom sjokolade fontenen til dessert da. 😉

Et par trilleturer fikk vi også til, i det nydelige været der.. Var noe annet enn snøen vi har her ja.

Turen hjem gikk også veldig greit, vi lå på Hilton hotel på flyplassen for å spare litt tid og krefter til hjemreisen.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.