Pappaperm: Uke 4

Mandag var det tid for å kjøpe juletre og i år måtte vi gjøre det i dagslys, for fadesen fra i fjor ville vi ikke gjenta. Og etter at Kathrine var kommet seg på jobb, så kjørte jeg og Lindis på Tiller for litt juleshopping. 🙂

Tirsdag møtte vi oldemor til en bedre lunch, før hun dro nordover til Tromsø for å feire jul sammen med min tante og onkel.

Onsdag hadde vi storfint besøk av Silja og Anders, som også har tatt en uke pappapermisjon! 🙂 Det ble stas for alle fire å få møte noen kjente fjes og få snakke/leke litt sammen.

Torsdag var det Kathrine som tok med seg Lindis til jobb og da benyttet jeg sjansen til å dra på juleavsluttning på jobben min også, kan ikke gå glipp av god mat heller. 😉 Vel hjemme igjen prøver Lindis for første gang å sette seg opp på kne for egen maskin.

Fredag var lillejulaften og da hadde Kathrine fri og vi kunne nyte dagen sammen, med rydding og pynting til jul. Julegrøt hos mamma og pappa og til slutt en god kveldsmat på Lundamo.

Denne uka har kanskje gått fortere enn alle de andre ukene har gjort, spesielt med tanke på at det snart er jul og ALT skal være klart til vi legger oss lillejulaften, slik at vi kan nyte julaften uten alt for mye stress. 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.