Pappaperm: Uke 3

Endelig kommer oppdateringen for pappaperm uke 3, litt forsinket, men det kan bare forklares med julestress. 🙂

Mandag var det ikke mye som skjedde mens Kathrine var på jobb, men etter jobb dro vi ut til Byneset hvor vi besøkte mormor og morfar. Der kom også Kathrines onkel og søskenbarn, fra Bodø. Det ble en hyggelig kveld.

Tirsdag sov faktisk Lindis til kl. 9.00 i dag og når hun våknet, våknet vi.. Så vi fikk da en rolig start. Men i dag var det jo Lucia-dagen, så jeg og Kathrine hadde gjort klart lys og sang før vi gikk inn til Lindis i et eget lille Luciatog. Gjett om prinsessa vår ble overrasket og GLAD! 🙂 Deretter var det bare å hive seg rundt, for i dag skulle vi på julegrøt på jobben min. Etter julegrøten, hadde jeg arrangert avsluttning for Trivselslederne på skolen. Det måtte bli en liten pizzafest det. hehe.

Onsdag startet tidlig. Veldig tidlig her i huset faktisk. Lindis våknet 05.30 og skrek som bare det. Det enkleste var å ta henne med inn til oss, men vi visste jo på forhånd at vi ikke kom til å få sove selv. Når vi våknet var det bare å hive seg ut av senga, for vaktmesteren skulle komme straks for å spyle rørene på badet, slik at de ikke går tett til jul. Senere kjørte vi Kathrine på jobb og så videre til farmor og farfar. Der spiste vi lunch og hjalp farfar litt med oppussing av badet. Utpå kvelden var det tid for den vanlige lekerundet på gulvet. Må trene på å rulle fra rygg til mage igjen. Er visst lett å glemme det. 🙂

Torsdag gikk med til å forberede pinnekjøttmiddagen som vi skulle ha på kvelden. Renate & Knut og Silje & Asbjørn kom for å spise en helt fantastisk middag, for god og vellykket ble den! Vet jeg til neste gang at det er lurt å gjøre mest mulig på forhånd.

Fredag dro jeg og Lindis på en liten shoppingrunde på Lade. Vi skulle ha et veggfeste til TVen på stua, men Jula var dessverre utsolgt for dette, så da prøvde vi oss på Biltema på Lade, men den er så liten at der fant vi heller ingenting. Noen få julegaver ble kjøpt og så bar det hjem til Flatåsen.

Fortsatt går pappapermisjonen på skinner, men det har vel litt med at jeg har en kone som legger til rette og ei datter som er veldig snill å ha med å gjøre. Det er fortsatt noen ting jeg ikke helt har fått skikkelig dreisen på, som leggetidene til Lindis, men jeg prøver så godt jeg kan. 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.