Pappaperm: Uke 2

Mandag ble nok en travel dag, vi skulle bare…. Etter å ha kjørt Kathrine på jobb, så kjørte vi ned til Lindis sin farmor og farfar for å besøke de, det vil si… Jeg skulle vel heller hjelpe min mor med å oppdatere hennes iPhone. Hos farmor og farfar treffer vi Fiona og Eira som har ligget over. De er godt i gang med å bake kakemenn. Greit å vite hvor vi kan plassere Lindis etterhvert også. 🙂 Så kjørte vi ned til Nidarvoll skole for å hjelpe SFO med en julekalender, slik at de kunne ha noe å se på fram til jul!

Tirsdag startet tidlig, Lindis sov til sine vanlige 08.00, men for meg ble det bare å hive i seg frokosten og kjøre til Nidarvoll skole for å reparere en nettverkskabel. For 3. trinnet var uten nett og det betydde krise for julekalenderen! (Er det ikke godt å høre at de er blitt elektroniske?) Så kjørte jeg til IKEA, men tror du ikke at jeg var der før de åpnet da!?! Bare å kjøpe seg en Kaffe, crossaint og en avis det, 9kr. 🙂 Når de åpnet var det å finne fram barnesikring til kjøkkenet, for nå skal det sikres litt her i huset. Vel hjemme igjen var det tid for litt kos sammen med Lindis og etter at Kathrine var ferdig på jobb dro vi til Lade hvor vi skulle se etter julestjerne til Lindis sitt rom, men nei.. Det er visst ikke så lett å finne det nå etter at advent her begynt. Helt på tampen hadde vi overraskende besøk av en kjent kar, bare så synd Lindis sov…

Onsdag var vi hos Fame for å se på bildene av Lindis som ble tatt forrige tirsdag. Det var veldig mange fine bilder der, men vi hadde bestemt oss for å kun gå for det ene bildet vi fikk gratis, så da var det bare å å finne det fineste og det tror jeg vi klarte. 🙂 En kort tur innom City Syd rakk vi også, lunch måtte vi ha før Kathrine skulle på jobb. Utover Kvelden begynte Lindis å bli syk, d.v.s. hostet som en gammel sjøholk.

Torsdag var ikke formen til Lindis helt det store, men pappa tok henne med seg en liten tur til farmor og tante Silje. Utover dagen ble formen mye bedre og humøret kom tilbake. 🙂

Fredag var Lindis fortsatt litt dårlig form, men det tok seg opp utover dagen og derfor dro vi en tur innom jobben min for å hilse på de og holde oss litt oppdatert. Kan ikke falle helt ut heller, selv om jeg har permisjon.

Det er nå gått to uker siden jeg begynte min tilværelse som hjemmeværende pappa og jeg kan fortsatt si at jeg liker å være hjemme med Lindis, selv om jeg allerede nå har begynt å savne jobben litt.. Men det er vel slik det skal være, for det er tross alt en jobb jeg liker. Selv om vi har hatt flere turer innom jobben, så har alle vært styrt av at Lindis kan delta og ha det gøy mens jeg er innom. Jeg drar ikke dit om det ikke «passer» for Lindis, den nye sjefen til pappa. 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.