Pappaperm: Uke 10

Da er vi gått inn i den siste uken med pappaperm og nå gjelder det å gjøre alt man ikke har gjort før.. Man kan si at man akkurat nå lengter tilbake til jobb, samtidig som man kommer på at det er fortsatt en del ting man ikke har gjort, som man tenkte at man skulle gjøre, bare litt senere. 🙂

Mandag var vi sammen med tante Silje på Leos lekeland, hvor Lindis endelig kom over sin reddsel for ballene i ballbassenget. 🙂 Når hun oppdaget at de ikke var farlige, så var det faktisk her hun ville sitte resten av oppholdet på lekeland.

Tirsdag begynte Kathrine seint på jobb, så da kunne jeg lure meg litt ut og ned til jobb. Det begynner å bli en stund siden jeg har fått vært innom og nå er det jo bare noen dager igjen. Fikk gjort unna litt slik at ting ikke er fult kaos når jeg kommer tilbake på jobb på mandag. Etter at jeg hadde vært på jobb noen timer, dro vi hjem til farmor og farfar for å si hade til de. De reiser til Thailand for å være der en måned.. Heldiggrisene!!!

Onsdag hadde vi en koselige dag hjemme, selv om det ble dårlig med søvn på formiddagen var det fortsatt nok energi igjen til å gi pappa en real runde med løping og leking i leiligheten. Samt en runde i skuffene på kontoret. Utpå kvelden fikk vi tid til å besøke tante Silje og onkel Asbjørn også.

Torsdag brukte vi det meste av formiddagen på å fylle stua med Tupperware, da Kathrine driver som konsulent. Det blir noen runder, men til Lindis store glede, så er det mye å leke med når disse store pakkene kommer. Og jeg må si at av og til så er faktisk det enkle det beste når det gjelder underholdning. 🙂 Jeg har også begynt å skjønne at når Lindis er stille på et rom, så skjer det ting som ikke burde skje…

Fredag var siste dag for meg i pappaperm, det ble en litt rar dag, med tanke på at jeg har ønsket å komme tilbake til jobb, samtidig som vi har koset oss en masse her hjemme også. Vi var hos mormor og morfar på middag i dag og når vi først var der, så tok likegodt Lindis sine første steg alene med noe foran seg! 🙂

Da går det mot slutten for min hjemmeværelse, på godt og vondt. Så klart kommer det til å bli rart å måtte dra fra Lindis om morgenen, men samtidig så skal det bli godt for far å få litt mer voksenkontakt også! Kanskje det som gjør det litt ekstra spesielt er at jeg vet at nå skal Lindis være hos dagmamma når vi er på jobb, men heldigvis så er det bare for noen timer hver dag og jeg skal prøve å komme meg hjem så fort som mulig fra jobb om dagene, slik at jeg også får tatt del i Lindis sitt hektiske hverdagsliv.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.