Pappaperm: Uke 1

Oi, hvor fort tiden går da… Nå er den første uken hjemme med Lindis over og i dag starter en ny uke med nye utfordringer. Jeg trodde ikke det skulle bli så travelt som det ble jeg, men så har jeg fått gjort litt også da.

Mandag startet med en god frokost for hele familien, før vi kjørte Kathrine på jobb. Jeg og Lindis dro da til Heimdal for vi hadde nemlig glemt å bestille pass til Lindis til vi skal til England i januar. Så litt småstresset dro jeg av sted og leverte inn de riktige papirene, MEN, jeg hadde tatt med for stort bilde (10x15cm). Det kunne de nemlig ikke scanne inn.. Hvilken flott digital verden vi lever i. hehe.

Tirsdag var det fotografering hos Fame, med gratis stort bilde. Dette fikk vi på boligmessen for en måned siden. Litt travelt ble det i dag også, siden klær ikke var 100% prøvd på forhånd og det viste seg at strømpebuksen var sjøstyg og ny måtte handles inn. Kun minutter før fotograferingen startet… Nytt (mindre) bilde ble levert på politikammeret, slik at passet skal bli klart før jul. phu… Etter dette ble Lindis med til tannlegen min, jeg måtte jo ta henne med siden jeg var alene med henne, men heldigvis oppførte hun seg som faren, eksemplarisk! 🙂 Så tl slutt ble det en tur til jobben min, hvor jeg skulle hjelpe til under en presentasjon, og nok en gang var Lindis der uten å lage bråk for pappan sin. Dette ble oppløftende for far, se at han behersket flere utfordringer. hehe

Onsdag fikk jeg og Lindis besøk at en en kompis, som jeg ikke har møtt andre plasser enn facebook på lenge… Det ble et hyggelig kaffelag det, vi fikk oppdatert oss litt, mens Lindis og Leander (13månder) fikk tid til å leke litt sammen.

Torsdag var det min tur til å ta Lindis med til helsestasjonen for første gang og det gikk veldig bra. Jeg tror jeg klarte det mor bruker å gjøre der, for ingen sa noe galt om oss.. hehe.. Lindis vokser og klarer seg akkurat sånn som en 8 månder baby skal. Det er bare å se framover og begynne å sikre hjemmet fikk vi beskjed om, så da får vi vel sette igang da… En tur til City Syd ble det også, og der hilste vi på noen hyggelige damer, bare så synd at de sto HELT i ro!

Fredag hadde vi tenkt oss en tur til Melhus å hilse på min bror som også er ute i «juleferie», men Lindis var ikke helt i slaget, så vi holdt oss for det meste inne å lekte i dag.. På tur for å hente Kathrine kjørte vi i nysø, Lindis var helt i 100, men det var ikke pappaen… Innom Apoteket ble det også lagt en tur, for å kjøpe noen øyedråper til Lindis. Skulle nesten tro det var mus i bilen ut i fra pakken å dømme…

Til helga var Kathrine hjemme hele dagen, så da fikk pappa slappet litt av… Det vil si, vi delte på jobbene som måtte gjøres og vi storkoste oss i hele helga sammen.

Klar for en ny uke? JA!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.