Pappaperm: Kvalitet på barnebøker?

I disse dager har jeg som hjemmeværende pappa på perm, tid til å lese litt for Lindis og jeg ble så skuffet etter å ha lest den første boken, at jeg tok meg bryet med å se gjennom flere av disse bøkene «for de minste» og fy, her snakker vi om skikkelig dårlig kvalitet. Og hvem er vi som kjøper disse bøkene? Her i huset fikk vi disse bøkene som velkomstgave fra Go´boken, men der stopper det også. For makan til makkverk får du ikke kjøpt noen andre plasser!

Ta boken «Prisen og prinsessen» fra Go´boken, man skulle tro den handlet om en prins og ei prinsesse, men neida, først får vi en gjennomgang i at prisen blir født (Hurra!), bor i et slott (Aaah!), liker mat (Nam!), ble større (Såååå stor!), likte å leke (Unna vei!) og elsker lekene sine (Kos!). Først på SISTE side kommer prinsessen inn: «Den lille prinsen falt for en liten prinsesse. Smask!»

Jeg må si at jeg ble skuffet over bokens innhold. Boken kunne heller ha het «Prinsen!» Selv om min lille datter for det meste spiser på boken, så burde den være litt bedre enn som så. Kanskje jeg også skal gi ut en barnebok??? 😀

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.