På tur med Wimp

I helga satte vi nesen sørover til Oslo på en spontantur og i den forbindelse oppgraderte jeg mitt Wimp-abonnement fra Canal Digitals Wimp Basic til Premium, slik at jeg kunne benytte Wimp på mobilen. Selvsagt så virket ikke Canal Digital sine sider som de skulle kvelden før vi dro, så jeg måtte ta kontakt med de på fredagsmorgenen for å få de til å hjelpe meg. Og det gjorde de, takket være en meget hyggelig dame hos Canal Digital.

Turen startet godt fra Trondheim, med unntak av en skli-opplevelse på glattisen ved Berkåk. Men etterhvert ble det tid for å spille litt musikk via Wimp og da støtte vi på første problem, dårlig NetCom-dekning. Og siden offline-nedlastningen ikke virket mens vi var hjemme, så  satt vi der da, uten musikk… Vi ble aldri sur på Wimp, men heller NetCom på grunn av den dårlige dekningen. Men etter Rena så fikk vi såpass kontakt at vi kunne høre på musikk, en helt grei opplevelse med noen brudd her og der. Jeg vet ikke hvor langt buffer de har, men det kunne godt vært litt lengre.

iPhonen var montert i vinduet på en holder, samt at jeg hadde montert en FM-sender under, slik at musikken gikk til radioen uten en tråd. 🙂

Vel framme i Oslo fikk jeg endelig offline-nedlastningen til å virke og da var det bare å fylle opp iphonen med musikk. Heldigvis valgte jeg å fylle på med en del barne-CDer og det skulle vise seg å være til god nytte senere.

Lindis hadde stor glede av barnesangene som strømmet ut av høytalerne i bilen, kanskje ikke like mye glede av far og mors sang. hehe.

Dommen så langt er at Wimp er en kjekk måte å ha tilgang til musikk på, men for all del fyll opp med litt offline-musikk slik at du har når mobil-dekningen blir dårlig. For det blir den!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.