Oppgradering av server

Harddiskene blir kjørt innDa har min server gjennomgått en mer eller mindre vellykket oppgradering. Tidligere kjørte jeg web-server, filserver, m.m. på en Duron 650MHz og 512MB minne, noe som av og til medførte litt hikke på serveren ved større belastninger. Etter å ha ryddet litt i skuffer og skap fant jeg en AMD Athlon 1800+. Denne ble så oppgradert med 1,5GB minne og 4x400GB disker (som kjører i RAID 5 og 6). Dette medfører at jeg endelig kan kjøre en sikker kopi av alle bildene mine på serveren. Mot tidligere da jeg hadde kopier her og der… 🙂

Håper bare det ikke oppstår en masse uforutsett tull i oppsettet mitt.. 🙂

Noen få bilder kan dere se i bildegalleriet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.