Nytt år – Nye muligheter

Godt Nytt År 2015

2015 står det å lese i kalenderen og et gammelt år er over. Mye har skjedd i 2014, men det meste er slik det skal være. To nye onkelbarn er det blitt og mine egne er blitt ett år eldre. Vi har begynt å se på GeoCaching, noe jeg vil komme tilbake til om kort tid.

I 2015 er det nok mye som kommer til å skje også, men ikke mye er planlagt. Ei hytte skal ferdigstilles, noe som nok kommer til å ta en del tid. Ellers er mine forsetter for året å fortsatt være snill og grei. 🙂

Jeg har et lite ønske om å kunne blogge litt mer om mat og iPad i skolen, som er min store utfordring for tiden.

Jeg vil med dette ønske dere alle sammen et godt nytt år og så håper jeg vi kan hjelpe hverandre i det nye året! Ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.