Noen tanker før pappaperm

Ja, da er det endelig min tur til å få være hjemme med Lindis, å som jeg gleder meg!

Det sies så mye rart om fedre og permisjon for tiden, men jeg velger å se på det på den måten at jeg endelig skal få litt skikkelig kvalitetstid med Lindis og lære meg henne å kjenne. Siden jeg har jobbet under mors permisjon, så har jeg ikke full oversikt over hvordan Lindis er på dagtid, selv om jeg av og til kan få en oppgitt melding fra Kathrine…

Jeg tror jeg er rimelig godt forberedt når jeg har lært av de rundt meg, fedre altså, at man ikke skal planlegge så mye på forhånd av hva man skal gjøre. For tiden går fort og barnet krever kanskje mer enn man tror på forhånd. Og siden jeg har pusset opp leiligheten og er ferdig med det, så er det ikke annet som gjenstår enn å gjøre klart til jul, og det må jeg vel klare? 😉

Av planer som jeg har satt på forhånd, så er det å komme seg litt mer ut og treffe venner, kanskje noen nye også? Jeg har flere rundt meg som skal ha pappaperm i disse dager, så vi kan jo bli reine banden med barnevogner. hehe… Jeg har vel fått høre at nå som det er jul snart, bør jeg få litt tid til å forberede til dette og det håper jeg så klart at jeg rekker, men jeg får si som jeg bruker – «Når jeg har ansvaret, så blir det sånn som det blir».

Jeg skal i allefall kose meg de neste 10 ukene og jeg synes vi fedre har fortjent dette! Å som jeg gleder meg til å dele dagene med Lindis!

Bare to dager igjen på jobb nå!

 

Pappa og Lindis gode venner før permisjonen...

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.