MinPakke.no – Erfaring

minPakke.no er en av mange tjenester som Nettavisen tilbyr, og jeg har prøvd den…

Litt om minPakke.no først:

Tjenesten er tenkt å tilby varer som de aller fleste kjøper om og om igjen og kanskje noen varer du synes er vanskelig å kjøpe på butikken. Etter at du har valgt ut de produktene du vil ha, så kan du velge hvor ofte du vil ha de tilsendt, slik at det blir som et abonnement. Du kan når som helst endre eller slette abonnementet ditt.

Nå skal det legges til at grunnen til at jeg prøvde denne tjenesten var fordi jeg fikk 100,- for å registrere meg på siden deres. Tanken var vel egentlig å bestille noe til 100,- for så å få det gratis, men da hadde jeg glemt portoen som kom i tillegg på 49,-. Jaja, tenkte jeg og bestilte en eske «Gillette Fusion Barberblad 4 pk» til 99,- og med portoen i tillegg, minus de 100,- så ble det 48,- å betale. Grei pris det!

Dagene gikk og mailene tikket inn på mailkontoen min…

I dag kom endelig pakken med varen jeg bestilte og den er det ingenting å utsette på, barberbladene var der de. 🙂

Nå er jeg veldig usikker på om jeg kommer til å fortsette dette abonnementet, siden jeg helt sikkert kommer til å glemme det til pakken ligger i posten.. Det er helt sikkert et fint tiltak til de som ønsker fast tilførsel av varer.

[poll id=»37″]

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.