Min første trykkoker!

Endelig har jeg fått min første trykkoker i hus, og gjett hvor jeg gleder meg til å prøve ut nye oppskrifter. Vil tro kona og barn vil sette stor pris på denne etterhvert. Selv om det måtte litt overtalelse til for å gå til innkjøp, men sånn er det nå når man har så mye man vil ha/tror man trenger til kjøkkenet. hehe.

Det første som ble prøvd å lage i denne var en gryterett fra hobbykokken, en hyggelig kar som forøvrig har satt 2012 til Trykkokeråret! 🙂

Nå gjennstår det bare å finne en masse oppskrifter å prøve seg litt fram. Ser fram til å prøve noen gode oppskrifter.

Jeg hadde valget mellom 4,5L og 6,5L kasserolle fra WMF og valget falt på 6,5L siden jeg kan lage til flest mulig folk i din og ikke kun til familien. Man kan alltids lage små porsjoner i en stor kasserolle, men ikke en stor porsjon i en liten kasserolle.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.