Microplane Artisan rivjern

Jeg har alltid hatt et anstrengt forhold til rivjern og det er derfor med stor uro jeg nå har gått til anskaffelse av en type rivjern som jeg kanskje ikke har trua på i utgangspunktet, men det er jo lov å håpe på en overraskelse?

Jeg har prøvd IKEA sin, Tupperware sin og en haug ukjente merker, alle med samme dom: Ubrukelig!

Etter å ha lest en del positive kommentarer på Matbloggsentralen om Microplane sine rivjern, tenkte jeg at jeg kunne prøve deres siste serie med rivjern, siden de var så billige. Det er vel ganske sikkert at de ikke er like gode som de i proff-serien, men for meg som sjelden eller aldri bruker rivjern i matlagingen (ennå), så duger nok disse også.

Microplane Artisan Green

De ble bestilt i fargen grønn fra USA i dag, da de ennå ikke var å finne her i Norge. Prisen ble ca. 250,- inkludert porto, så det er ikke noe å si på. Blir bare å planlegge noe å lage når de kommer i posten om en ukes tid da. 🙂

Microplane Artisan finnes i flere ulike farger:

Forøvrig ser Gourmet og Professional slik ut:

Gourmet Series
Professional Series

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.