Merk ditt kamera

Det er alltid kjedelig å miste kamerautstyr og man må ofte velge en måte å merke kameraet på som ikke ødelegger det også. Enkelte velger å skrape inn navn og nummer i kamerahuset, men hva om du da skal selge det en dag? For en stund siden fikk jeg ideen til å lage et merke for mitt kamera, gravert inn med navn og nummer på den ene siden og en link på den andre siden. På denne måten kunne jeg merke kameraet uten å måtte gjøre noen inngrep som vil ødelegge kameraet.

Bildet under viser merket på stroppen til mitt Canon EOS 400D. Det er skikkelig festet og henger slik at det ikke kommer i veien.

Merk ditt kamera
Kamera merket med en ID-tag

Dette er en av de minste merkene jeg kunne finne (22mm diameter). Disse kan fås i forskjellige farger og størrelser, men her må du nesten velge det du selv liker best. Jeg kjøpte 3stk av disse på Ebay til $3 inkludert porto. Så det koster ikke så mye å merke kameraet sitt i tilfelle du mister det.

[poll id=»26″]

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.