Knekkebrødet: hullsiden opp eller ned?

Wasa solruta sesam

Jeg har mang en gang vært i diskusjoner rundt knekkebrødet, og hvilken side som er den rette siden. Nå skriver Klikk at de har hatt en undersøkelse på nettopp dette og funnet ut det jeg har ment hele tiden at det er den hullette siden som skal være opp. Iallefall 5 av 10 mente det. Og når 1 av 10 sier de ikke spiser knekkebrød, så ser det ut til at jeg hadde rett. 🙂

Min bedre halvdel er ennå ikke overbevist om dette, så derfor legger jeg ut en liten poll selv, så får vi se hva dere mener er den rette siden.

[poll id=»1″]

En kommentar om “Knekkebrødet: hullsiden opp eller ned?”

  1. Hei hvorfor selger dere ikke de knekkebrød lenger. Jeg savner de gode knekkebrødene. Og de er så gode. Da dere ikke lager det lenge etter det har jeg ikke kjøpt noe andre. Kan jeg få oppskrift på den solruta sesam. Mvh Lillian Aas

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.