Kinoene skjerper inn, men har det noe å si?

filmogkinoITavisen skriver at Film&Kino i Oslo har sendt ut et brev til norske kinoer om å skjerpe sikkerheten for å unngå opptak av filmer i kinosalene. Jeg vet ikke hva dere tenker, men personlig klarer jeg ikke se filmer som er av så dårlig kvalitet. Hvem gidder vel å se en film med en blå «hinne» over det hele? Skal ærlig innrømme at jeg ser en film i ny og ne, men dette er ofte filmer jeg aldri ville sett på kino uansett. Filmer som er best egnet for kino blir sett der, og ingen andre steder. Hvorfor skal jeg gidde betale nesten 100,- for å se en film jeg kan laste ned 3 måneder før de kommer på kino? Og i tillegg er de ikke en «kinofilm» engang..

Skal kinoene lykkes i sin jakt på piratene, må de sette ned prisen betraktelig.. Jeg skjønner det koster penger for dem også, men mange bekker små gjør en stor

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.