Jeg + Google = Sant

Denne og neste uke er litt uvanlig for meg å være, jeg har nemlig sagt meg villig til å bli kursholder for Trondheim kommune og deres innføring i Google for Works til alle ansatte. Vi skal i disse to ukene lære oss verktøyene godt selv, før vi skal ta steget ut, eller inn i, kurslokalet og øse av vår kunnskap til alle enhetsledere, merkantil og google guider i kommunen. Jeg har holdt kurs for ansatte på min enhet, men aldri for så mange som det blir i denne runden. Litt skummelt, men mest spennende! 🙂

For at vi skal være så klare som mulig har vi 9 «utvalgte» brukt Googles beste verktøy, nemlig samskrivingsmuligheten, til å forfatte et manus for å kunne støttes oss på underveis. Kurset vil i sin helhet bli gjennomgått via nettsidene til Google, slik at vi kan demonstrere på direkten, i stede for å ha 100-vis av slides.

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.