Jakten på en ny bærbar

For 1 måned siden leverte jeg inn min oppsigelse hos Munkvoll Rehabiliteringssenter, noe som medfører at jeg etterhvert må avslutte min ellers så gode hjemme-pc avtale. Siden jeg tok permisjon et år, så slapp jeg å betale den tiden. Skulle jeg kjøpt ut maskinen, så måtte jeg betalt 24 000, noe som er uaktuelt med tanke på hva man i dag får for de pengene.

Dell Latitude 620Jeg har derfor begynt å se på Dell Latitude 620, en maskin som virker veldig bra. Her er det en rekke detaljer som må velges for å få den maskinen man selv ønsker, deriblant 2GHz Duo Core CPU, 2GB minne, 80GB 7200RPM, Nvidia Quadro NVS 110M 256MB. Når jeg går for dette kjøpet er det for å kunne være klar for Windows Vista som kommer om ikke så alt for lenge.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.