Godt Nytt År

12. Mars 2011 - Lindis er noen timer gammel

Ja, da er dette året kommet til veis ende og vi kan med glede se på dette året som et veldig godt år. Ja, faktisk det beste i hele mitt «lange» liv, med Lindis som hovedpremien! 🙂

Du kan lese stort sett alt her på denne siden, via postaweek2011-taggen som jeg har brukt når jeg har postet minst en post i uka, hele året. Og det tror jeg jeg har klart stort sett hele året, med unntak av mars og april som ble litt hektiske med en liten baby!

I februar ble vi ferdige med å pusse opp leiligheten, slik at alt var klart for Lindis å komme til verden.

Et annet spennende prosjekt jeg har hatt i år er Ett bilde om dagen, noe jeg startet med 11. juni 2011 og har klart å holde i live fram til i dag, blir spennende å se hvordan jeg kan utvikle det litt i tiden framover, kanskje begynne å bruke bedre kamera og ikke iPhonen?! 🙂

Slik ble skolepulten

I sommer hadde jeg mitt eget lille prosjekt på sløydsalen også, en gammeldags skolepult.

Gjennom dette året har jeg fått prøvd ut en del nye oppskrifter, som f.eks. Aioli, Oreo-trøfler, Gnocchi og Brytepizza. Og det nye året tror jeg det vil komme enda flere spennende middager på bordet.

Ja, og så har vi pappapermen da, som startet i desember og varer til februar. Der har jeg som mål å skrive litt om hva jeg opplever i tiden hjemme.

Og helt til slutt kan jeg vel nevne at det hjelper å ha skikkelige julegaveønsker, for i år kom julenissen flere ganger her… Først kom han med et nytt hjemmekinoanlegg, for så å avslutte leveringen rett før nyåret med en bestilling av SousVide Supreme Demi.

Godt Nytt År til dere alle sammen!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.