Gilde Kokebok for iPhone

Gilde Kokebok for IphoneHvor ofte har du ikke stått på butikken å lurt på hva du skal ha til middag? Det hender iallefall meg svært ofte.. Og nå kan jeg se fram til en lettere hverdag, med Gilde Kokebok på min iPhone.

Du står der og lurer, tar opp mobilen og starter Gilde Kokebok. Leter litt gjennom de forskjellige kategoriene: Forretter og supper, Hovedretter, Raskt og lettvint, Småretter, Tilbehør, Dessert og til slutt Mine favoritter som du kan ha en liste over det beste i.

Når du har funnet retten din, får du et godt bilde av hvor fristende det ser ut og så er det bare å begynne å handle, for du får en enkel oversikt i «Dette trenger du«.

Når du kommer hjem følger du bare «Slik gjør du» og vips har du laget et godt måltid du ikke hadde tenkt på før du dro på butikken.

Det eneste jeg savner er muligheten for å legge inn egne oppskrifter, men kanskje jeg kan lage det selv? Noe må jeg kunne lage også.. 🙂

Gilde Kokebok for iPhone kan lastes ned fra iTunes

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.