Går det ann å være hårsåre…

- Wollen Sie Bumsen, Helga!
- Wollen Sie Bumsen, Helga!

Ja, da er dagen i dag kommet for klaging og sutring.. På hva? Jo, nå skal du høre..

I går vant som kjent Alexander Rybak Melodi Grand Prix og under sendingene til NRK var Synnøve Svabø tilstede som kommentator. Og med all sin lidenskap hadde hun en stor trang til å komme på mest mulig på kortest mulig tid, også et dobesøk. Nå synes jeg ikke at kommentarene alltid var like gode, men hva i all verden er det med folk som tar seg så nær av alt som blir sagt? Kan ikke det kvinnemennsket få si det hun har på hjertet da? Tidligere var det Jostein Pedersen som fikk gjennomgå fordi han sammenlignet noen med ei IKEA-hylle.. HALLO!!! Det er MGP vi snakker om…

Jeg for min del synes det hele hører med og kan faktisk le av kommentarene som kommer, selv om de kanskje er over kanten for noen. Og hvorfor har folk så til de grader behov for å høre når de forskjellige landene sa opp sine stemmer? Bytte til SVT for å høre at de sier 8-points, 10-points, 12-points…

Tror kanskje det er på tide å ringe NRK og takke for Svabøs kommentarer..

Kilder: Kjendis, VG, DB, VG (2), VG (3), Kjendis (2), TV2, TV2 (2),

[poll id=»25″]

25 kommentarer om “Går det ann å være hårsåre…”

 1. Det var ikke Synnøves entusiasme som var problemet. Hun skravlet FOR mye. Tok vekk for mye av det som foregikk. Hun er jo kjent for flåsete kommentarer, men dette var en anledning hun skulle holdt mer kjeft. Saklig info, og latt oss høre hva ANDRE sa, så hadde det vært topp. Dama kan jo ikke holde kjeft!

 2. Kommentarene er faen ikke på kanten i det hele tatt! De er så usannsynlig tåpelige og ødelegger showet i den forstand at man ikke hører hva som skjer i bakgrunnen.

 3. Synes SS gjorde en flott jobb. Entusiastisk, morsom, ironisk…. også på sine egne vegne…. og verbal. Hadde det ikke vært for SS ville opplevelsen vært grå og kjedelig. Håper hun kommer tilbake. Terningkast 6.
  Erik

 4. Jeg er ikke hårsår og Synnøve kan snakke om dobesøk og de små puppene sine så mye hun vil, men hun ødela programmet. Hun kjørte sitt eget show, og to show samtidig på samme kanal ble ikke noe særlig,

 5. Skjønner ikke problemet.

  Fikk med meg både det ene og det andre jeg.

  Jeg kan lese, jeg kan norsk, klarer meg på engelsk og og kan ta imot mer enn 1 info om gangen, mer trengtes ikke.

  Herlig med en mer uformell tone.

  Forsto ingenting da jeg så all denne kritikken i dag.Artig å registrere at S

 6. Det var ikke Synnøve Svabøes kommentarer som irriterte, men at ho ikkje kunne holde kjeft et eneste sekund. Masete og oppjaget. Snakk om skravlekjerring! Det var tross alt TV, ikke radio!

 7. Synnøve er morsom og løs i kjeften, det er noe vi alle vet. Synd det ikke er mer takhøyde blandt oss nordmenn.
  Gratulerer Rybak og Svabø for en kult show..

 8. At mange satt og koste seg når SS bablet i vei er vel helt OK det. Men de trenger da ikke å klage på oss som måtte swappe til SVT for å kose oss og få med hva som skjedde. Jeg ble helt ør i hugguknuppen etter 5 minutter!!

 9. Synnøve må bare være så festlig hun bare vil. Det var ikke humoren hennes som var problemet. Problemet var at hun bablet og bablet og bablet, og man hadde et svare strev med å få med seg hva som hendte under avstemningen. Synnøve kunne likegodt skrudd av lyden fra Moskva helt – og kun hatt sitt one man show! Helt tragisk – og jeg har aldri vært så glad, men likevel så rasende på samme tid før.

 10. Sytnest ikke det var så galt, men er enig i at hun kunne holt litt mer kjeft under poengutdelinga. men vi så jo hva som skjedde, en mellom ting hadde hvert bra..

 11. Kan vel hende hun var noe masete, men hva som helst bare jeg slipper å se og høre han nordlendingen som var for et par tre år siden.
  Synes derimot Hanne Hoftun hadde vært suveren

 12. Den norske kommentatorens innsats passer bedre i et tre-minutters tøyse-innslag midt i et program. Og til dere som tror det var kjedelig å høre på de svenske kommentatorene: GLEM DET!! De hadde absolutt morsomme og fjollete kommentarer innimellom de, men i velposjonerte mengder. De holdt ikke på med det HELE TIDEN. Her er en sammenligning: Dersom man er sulten er det kjempegodt med mat. Mat er ikke fullt så godt dersom man stapper det i seg HELE TIDEN. Som allerede nevnt; Den norske kommentatoren passer bedre i et tre-minutters tøyse-innslag midt i et program. Jeg er kjempeglad jeg hadde en annen kanal jeg kunne nyte MGP på med velposjonert fjoll og fjas.

 13. Få fjernet det mæhæet fra nrks løningsliste fortest en fan. hun er så talentløs at det er en skam.

 14. Kjerringa holdt jo ikke kjeft to sekunder sammenhengende. LITT slitsomt å høre henne rope høyt ut om Askeladden og blablabla. Det ble ganske pinlig.

 15. Synnøve var flott! Jeg gledet meg mer til kommentarene hennes enn til neste låt. Det er tydelig at nå har surkeladdene virkelig slått seg løs!

 16. Synes hun gjorde en aldeles strålende jobb!
  Morsom, ærlig, to the point, fantastiske karakteristikker, osv.

  Vanvittig mye bedre enn både Pedersen og den nordnorske fjolle-fyren!

 17. Synes hun var kjempe morsom, vi lo hele sendingen. Tusen takk Synnøve! (til andre som klager: om det går an å være så sutrete! til og med å bytte kanal! )

 18. folk som klager på henne burde virkelig ta et oppgjør med seg selv. skjerp dere! sutrehuer!

 19. Synes Synnøve er morsom i små porsjoner. Denne porsjonen ble så til de grader, for stor. En programleder i Grand Prix bør vite at hun ikke er hovedpersonen og opptre deretter. Gi gjerne Synnøve andre tider og ta seg ut på, MEN IKKE UNDER GRAND PRIX. Hvor var produsenten forresten. Noen må jo ha et ansvar for hva som går på luften, og gjøre nødvendige endringer.

 20. Ja, jøss … det er jo mye viktigere å bli fortalt at hun akkurat har vært på do og tisset, heller enn å faktisk kunne høre hva de enkelte land gir av stemmer. Svabø gjorde en dårlig jobb, hun må lære seg å holde kjeft av og til, og også prøve å forstå hva som bør sies.

 21. Hun holdt jo ALDRI munn!
  Jeg vil ikke høre at hun tisset og har flate pupper. Kanskje hun tror hun er så interessant men det var ikke derfor vi bestemmte oss for og se på grand prix.
  Nrk må skjerpe seg og finne bedre reportere!!!

 22. Syns godt Synøve kunne ha spart seg med å» Bråke» da poenutdelinga begynte det var utrolig irriterende da interjuvet med div storheter skjedde samtidig som poengutdeling pågikk.Hun ødela hele morroa,slo til slutt over til Sverige for å få hørt og sett resten.
  Ellers var hun ganske grei under sangpresentasjonen.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.