Foreldrene lar seg lure…

invisiblemanI dag ser vi at VG og Dagbladet skriver at Kripos er koblet inn i jakten på bloggeren som hengte ut enkeltelever på Lambertseter videregående. Nå vet jeg ikke akkurat hva som ligger bak disse utleggene, men jeg velger å tro at denne personen har et eller annet motiv, enten som gagner hans sak, eller bare for å vise at han har kontroll. Uansett så er jeg av den oppfattning at foreldrerollen har sklidd litt ut i det siste. Hvor mange foreldre vet egentlig hva barna driver med på datamaskinen? Det er jo blitt så sykt om dagen at en 10 åring ikke skal vise noe til mor og far, for det han gjør, er privat.. Hva lærer barn av dette? Jo at de kan gjøre stort sett som de vil, fordi ingen får vite det likevel. Så til dere som har barn, jeg sier ikke dere skal henge over de, men hva med å ha et normalt forhold som gjør at barna kan gjøre som før, så lenge mor og far kan se innom på skjermen av og til? Hvorfor skal et barn kunne slå av skjermen så snart mor kommer inn, er det ikke fordi han gjør noe han kanskje ikke burde? Han/hun vet det jo, men lærer at de slipper unna med alt..

[poll id=»7″]

2 kommentarer om “Foreldrene lar seg lure…”

  1. Du må oppdatere deg på saken før du sier noe!!! Dette er snakk om en videregående skole og en liten spøk. INGENTING på den bloggen var det sannhet i.

  2. Om du leser det jeg skriver, så skjønner du at jeg synes det har sklidd litt vel mye ut i de siste årene. Jeg jobber med barn og ser at det er blitt helt vilt hvor mye barn og unge gjør, som deres foreldre burde ha tatt en samtale om. Hjelper fint lite at det hele er ment som en spøk, om noen tar seg nær av det.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.