Feriens tredje uke

Som sikkert alle vet nå, så skjedde det en forferdelig terrorhandling i Oslo og Utøya i forrige fredag og de første dagene denne uke gikk med til å følge med på TV, utrolig hvor opptatt man blir av å få med seg alt av nyheter når noe slikt skjer.

Anders Behring Breivik
Anders Behring Breivik

Jeg har som sikkert mange andre lastet ned manifestet til Anders Behring Breivik og der står det sikkert mye man kan lese seg ihjel på, men om man leser de siste 100 sidene, så får man et veldig godt innblikk i hva han tenkte og hvordan han gikk fram før han plasserte ut bomben og dro til Utøya. Det er helt klart at dette er ikke en handling som er satt i gang av en enkelt reaksjon, men noe han har planlagt i flere år. Det er utrolig hvordan man kan lese at han synes det å ta liv er vel radikalt i 2002, mens i 2011 så står han øye til øye med ofre på Utøya før han tar deres liv, like kaldt og beregnende som han har beskrevet i manifestet. Våpen ble forsøkt kjøpt i Praha, noe som ikke gikk så bra og kjemikalier ble bestilt fra Polen for å teste ut en mindre ladning først, for så å kjøpe større kvanta derfra senere.

Men som alle sier er det på tide å ta hverdagen tilbake og vise at man ikke lar seg knekke av denne syke mannen…

Ellers har jeg tilbragt noen dager på sløydsalen, fortsatt med mitt prosjekt, som nå nærmer seg slutten. Jeg er i gang med å male og det tar jo selvsagt tid, så i løpet av neste uke skal jeg være ferdig.

Fredag dro vi til Ørlandet for å besøke oldemor. Jeg tror både Lindis og Oldemor trivdes sammen. 🙂

20110730-161412.jpg

Når vi dro fra Ørlandet, kjørte vi rett til hytta på Nerskogen, hvor vi skulle slappe av noen dager.

Lørdag var tid for å virkelig slappe av.. Etter en kort tur med bærplukkeren, kom jeg tilbake til hytta med blåbær nok til ei skål syltetøy. Så da inviterte vi tante Erla og onkel John på vafler og nyrørt blåbær. 🙂

20110730-212706.jpg

Og når kvelden kom var det tid for en hurtigpizza. (som du ser så er frysen litt liten. Hehe)

20110730-212827.jpg

Søndag var vi første på kaffebesøk hos tante Erla og onkel John, før vi tok en trilletur mens sola ennå skinte. På turen stoppet vi opp for å plukke multer og de var det mange av, og enda flere kart. Men vi kom tilbake med ca 1,5kg multer.

20110731-182855.jpg

20110731-182905.jpg

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.