Facebook: 1 år og 3 månder senere

Som man kan lese på ITavisen i dag, er facebook siden som forandret nettet, 5år. Det er jammen lenge for en tjenest på nettet. Selv er det i dag 1 år og 3 måneder siden jeg skrev om min innlogging første gangen.

Jeg ser i dag at mye av det jeg skrev den gangen er blitt gjort gjeldende. Hvor mange bruker ikke facebook til dritt? Hva skal vi med alle disse aplikasjonene? Send hugs og kisses til alle og enhver.. Neitakk, kysser dama jeg.. I reallife! 😉

Selv har jeg noen positive erfaringer, det er faktisk lettere å holde kontakt med slekt og venner på denne måten. Mange jeg kanskje ikke har orket å ha på mine lister ellers. Selvsagt kan man også her bli lei av at alle skriver hva de gjør til enhver tid. Jeg har ikke bruk for å vite at de har vært på dass!!! Ei heller at de sitter med nesa full av gørr! Tørk deg selv!

Det er selvsagt blitt slik i dag at det er enkelte steder man bare må være fordi alle andre er det, og en slik plass er vel facebook blitt i dag.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.