Er du fornøyd med din bil?

toyotaI dag skriver VG om svenske bileiere som har vært med i undersøkelse om hvilken bil de synes er den beste og resultatet ble ikke overraskende Toyota og BMW(?). Jeg har alltid hørt at Toyota er et merke å stole på. Har skjønt at det er en del feil på disse også, men de blir iallefall reparert på verkstedet uten så alt for mye om og men…

Ford derimot må jeg bare advare på det sterkeste imot! Makan til dritt bil. Jeg hadde en Ford Mondeo, og etter 3 år var det reparert for ca. 80 000,- og da ga jeg opp og solgte den til 7 000,- Bort med liket!

Hva synes du er en god bil og hvorfor?

[poll id=»6″]

3 kommentarer om “Er du fornøyd med din bil?”

  1. Kjøpte ny toyota carina diesel 1996 hadde problemer med bilen mer eller minder hele tiden .Skiftet opphengs kullene og styrekulene etter 50000 km store problemer med motoren med høyt oljeforbruk og krafting rykking ved lave hastigheter.Bilen blei tatt inn til reprasjon etter en tid venting for di viste ikke hva som er galt med den .skiftet en hau med deler den blei noe bedre .Vidusviker arm måtte skiftes da den kom borti viduspakningen (slark i overføringen) innstrument lys kom og gjekk og det var mye vibrasjons lyder.Kjøpte ny toyota d4d turbo diesel 2001 model heller ikke den er feilfri har nå skiftet gearkassen da den blei vanskelig å geare med fra 5 gear og ned til 4 gear .Har måtte montere deksel foran ladekjøle luft som normalt slipper ut i venstre hjulhus med det resultat at kjøleren blir full av skitt og sand en får da dårlig kjøling og kan risekere det går hull på kjøleren. Det er meget vaskelig å få montere i nye lyspærer da lykta er dårlig laget for plasering av pærene på riktig måte.Momente på motoren burde kommet mye tidligere en 2000 om som di fleste bilene gjør i dag. Det blir ikke noen ny toyota på meg mer har hatt forsjelige merker før med langt mindre feil en toyota for mye oppskrøyt.

  2. Jeg er svært fornøyd med bilen «min»

    Den heter Tiguan og kommer med privatsjåfør! 🙂

  3. Etter god erfaring med vw firmabli og bedring av kundebehandlingen hos deres verksted,valgte jeg å kjøpe ny Passat-07 mod.Med 140hk TDI og DSG gearkasse er det en suveren bil på norske veier.Den er støysvak,oppleves rask og stabil sommer og vinter.Som stasjonsvogn og med integrerte barneseter er plassen og kjørekomforten meget bra for hele familien.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.