Endelig noen som har skjønt det!

fotball-vm_-_trofee_248991gDet er ingen stor hemmelighet at jeg ikke er noe fotballfan, derfor synes jeg VG og Dagbladets artikkel om TV2s utspill om at vi bare må venne oss til at fotball kommer til betal-TV er storslagent. Slipper jeg å slå av eller bytte kanal hver helg! Det er alt for mye sport og da fotball på TVen uansett. Ok, jeg kan strekke meg til en gratiskanal, men da en egen kanal slik at jeg slipper å se på.. Hvorfor skal jeg være med på å betale for kamper på TV som jeg overhode ikke er interresert i? Og ja, jeg skjønner at jeg sikkert har noe jeg ser på også, som du ikke liker..

[poll id=»11″]

2 kommentarer om “Endelig noen som har skjønt det!”

  1. asså, din fisefine dritt. Okey, jeg liker ikke såpeoperar og kjærringprogrammer, faen sett det på betal tv så jeg slepper det «SYKE STYRE» med å byttte kanal hver helg. helvettes idiot, eru så slapp i kroppen at du sliter med å trykke på en fuckings knapp på fjernkontrollen? sånne som deg fortjener ikke livets rett.

  2. Nå er du helt på bærtur!! Mer fotball på tv sier nå jeg! 🙂

    Når det er sagt, idioten i forrige innlegg bør roe seg ned litt!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.