Derfor kjøper jeg kun originalt tilbehør

20140209-214659.jpg

Det er ikke sjelden at man opplever at mobilen eller nettbrettet skulle ha hatt litt mer strøm. Og hvordan løser man det? Jo, man går til innkjøp av ladere for å ha over hele huset. I allefall er det slik hos oss.

Og de av dere som kjenner meg, så er jeg en ivrig netthandler, der eBay og Deal Extreme (DX) er hyppige brukte sider. Derfor gikk turen med en gang til DX hvor jeg raskt fant en lader til den nette pris av $2, inkludert porto fra Hong Kong, et røverkjøp! Selv om jeg var helt klar over at dette var en kopi av Apple sin originale lader, så sparte jeg store summer på å kjøpe en kopi.
Om ikke daglig, så er det iallfall ikke uvanlig å lese artikler som fraråder deg å kjøpe kopier, da dette skader omdømmet til den originale varen. Man vet heller ikke hvor god/dårlig kvalitet produktene man kjøper har. Jeg har aldri opplevd problemer tidligere med kopipodukter, men så har jeg heller ikke forventet det samme av de som originalen.

MEN når det er sagt, så er det noe som heter «ingen regel uten unntak» og det er nettopp det jeg opplevde her om dagen…
Laderen ble hentet fram fra skuffen, fortsatt ubrukt og ved første gangs tilslutning til strømnettet sier det PANG!. Så heretter blir det bare originale ladere her i huset. Har alt for mye av verdi til at jeg vil se huset i fyr og flammer!

20140209-210919.jpg20140209-210938.jpg

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.