B3-5.com flytter til Langtind.org

8. mai 2006 opprettet jeg denne bloggen og siden den gangen har denne siden byttet utseende et par ganger. I og med at vi går et nytt og spennende år i møte, så er det vel bare på sin plass å gjøre seg klar med et nytt design. Jeg har ryddet litt i kategoriene og bestemt meg for hva jeg vil satse på framover, slik at det blir litt lettere for meg å skrive nye innlegg. Og siden jeg har kommet med et forsett om å poste hver uke, så skal jeg prøve å komme med flere nye og spennende oppskrifter, samt et og annet datainnlegget.. Samt det største som skal skje i mitt liv om 2 måneder, da den lille prinsessa vår kommer til verden! Så her er det bare å se fram til spennende oppdateringer!

Til slutt ønsker jeg dere alle velkommen til nye Langtind.org!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.