1. søndag i advent

Ja, da er julehøytiden på full fart inn over oss og vi her på Flatåsen har kommet et lite stykke på vei. Kathrine har mast om at det må ryddes og vaskes, mens jeg har sprunget opp og ned fra kjelleren med søppel og adventsesker. Men med alt dette på plass er det bare å sette i gang med kosen, for det er viktig å ta seg tid i stresset og kose seg når man pynter til jul.

I tiden framover har vi mye som skal gjøres, men siden jeg har pappaperm, så regner jeg med en del av oppgavene vil falle på meg. Og de klarer jeg vel? hehe… Det er faktisk en del ting som skal bakes også og det er det stort sett jeg som har gjort tidligere også, så det skal jeg gå på med stort mot.

Ute på Byneset hadde Lindis sin første opplevelse av snø i dag, var visst litt rart skal vi tolke uttrykket hennes etter å ha satt handen i snøen. Men vi skal prøve igjen og da vil jeg tro det blir mer stas, kanskje en aketur også? 🙂

Vel hjemme ble det tid for litt kveldskos og en matbit. Nå når Lindis er lagt skal vi voksne kose oss med en kopp gløgg. 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.